Vi på Medle Rörservice hjälper dig med ditt badrum. Vi erbjuder helhetslösningar. Ring så kommer vi förbi och gör ett kostnadsförslag.

Telefon: 070-301 89 96

Badrum i Skellefteå

Vi utför våra tjänster inom badrum i Skellefteå med omnejd! Du kan vända dig till oss när du är i behov av en komplett lösning för ditt badrum och även om du behöver mindre hjälp. Vi har en lång erfarenhet och utför alla arbeten med stor skicklighet och noggrannhet. Vi hjälper dig med att få ett badrum som du blir nöjd med och trivs i. Att kunna leverera ett badrum som både är snyggt och praktiskt att använda är alltid vårt mål. Vi anpassar oss efter vad du önskar och kommer tillsammans fram till den bästa lösningen. För oss är det absolut viktigaste att du blir helt nöjd med resultatet av vårt arbete.

Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att du ska kunna få ett fint badrum. Vi följer säkert vatten och AMA så du kan känna dig trygg när du anlitar oss för uppdrag och förlita dig på att vi utför ett säkert arbete. Vi arbetar med stor noggrannhet och med professionalitet oberoende vilket uppdrag det handlar om. När du anlitar oss kan du alltid vara säker på ett kvalitativt resultat.

Om du har några frågor om oss eller om de arbeten som vi utför är du varmt välkommen att kontakta oss!